søndag den 16. juni 2013

Så leger vi og prøver at gø (3½ uge gamle)

I dag d. 16.6 er hvalpene blevet 3 ½ uge. De trængte til at få en lidt større verden, så vi satte en hvalpegård op og fjerne brædtet som har holdt dem inde i kassen. Det vil sige - næsten inde - for de var begyndt at kravle over. Det lignede næsten fitness træning når de hævede sig op i forbenene for at dumpe på hovedet ned på den anden side.

De tumler nu glade rundt og prøver at lege med hinanden - hopper kluntet tæt på hinanden og prøver at bide lidt eller at bjæffe. Tænderne er lige brudt igennem, så det må være lidt hårdt for deres mor, som de overfalder så snart hun viser sig. De vil have mad - mad - mad. Har prøvet at introducere modermælkserstatning så de kunne få lidt ekstra ved siden af, men det har ikke haft så stor succes. Selvom samson (som er den største) ret hurtigt fandt ud af hvad man brugte sin tunge til. Til gengæld vil deres mor gerne have hvad de ikke kan spise.

Lille Diva er nu den mindste i kuldet og ser ud til at blive en rigtig lille feminin dame. Hun er solgt til en avler og skal have sin udstillingsdebut på Sheltie klubbens udstilling i Køge til august. Det bliver spændende.

Rosie er også solgt til et ægtepar som har en hund i forvejen. De vil godt gå til lidt agility - og jeg har da ikke mødt en Sheltie som ikke synes at det er sjovt.

Deres tre brødre venter nu på at finde et godt hjem. Man er så småt ved at kunne fornemme deres temperament - og Duke er der fuld fart på. Han kunne sikkert blive en rigtig agility hund.

Her er de nyeste billeder af hvalpene.


Samson - han - Zobel/hvid

 Zack- han - sort/hvid


Duke - han - Zobel/hvid




 Diva - tæve - sort/hvid (solgt)


Rosie - tæve  - zobel/hvid - Solgt



Ingen kommentarer:

Send en kommentar