lørdag den 22. juni 2013

Hvalpene - lidt over 4 uger gamle - en dag i haven

Hvalpene var ude at lege på græsplænen. Der har været besøg og de er meget glade hvis gæsterne har sko med snørebånd. Det er noget af det sjoveste legetøj de har opdaget indtil nu. Men når man sådan har haft flere gæster og leget, så bliver de også meget trætte og falder omkuld i græsset.

I dag får hvalpene også ormekur for 2. gang. Sikkert ikke noget jeg bliver populær på :-). De er startet med at få opblødt hvalpemad i modermælkserstatning. Og det virker de meget tilfredse med. De tager stadig godt på.

her er deres vægt pr. 22.6 (1 dag før de er en måned gamle)

Samson: 1516 g
Zack: 1190 g
Rosie: 1125 g
Duke: 1170 g
Diva: 1000 g

Her er en bunke trætte hvalpe




Hvad hvalpene ikke ved er at en af hannerne blev solgt i dag. Det er Samson som kommer til at flytte til Greve. Det er nogle meget erfarne hundemennesker som får ham - og han skal lære at gå spor. Det vil han sikkert synes er rigtig sjovt.

Her er billeder af Samson (solgt)


Her er billeder af Diva (solgt) - vi har lovet hendes nye ejer at sætte billeder på med jævne mellemrum for hun kan næsten ikke vente med at få hende :-)







Så kommer Rosie som også er solgt :-). Hun er fuldt af energi og gå-på-mod. Der bliver ikke stille i huset, der hvor hun kommer hen.


Så er der Duke som er en rigtig spillopmager. Han er altid med på en rask slåskamp (hvor mor så må komme og skille dem ad. Hun kan ikke lide det når hvalpene knurrer af hinanden). Jeg tror at hvis man vælger ham får man en hund som altid er med på at der sker noget. Så man skal ikke vælge ham hvis man helst vil sidde stille i sofaen :-)



Den sidste er søde Zack (reserveret) som godt kan lide at sidde og tænke lidt over tingene. Han vil nok blive en mere stille hund selvom han også meget gerne vil lege - og finde noget at bide i.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar