lørdag den 29. juni 2013

Hvalpene vokser og vokser

Så er det blevet tid til den ugentlige vejning igen. Det er helt utroligt hvor de vokser nu, hvor de også får hvalpefoder opblødt i mælken.

Samson fører men han er også MEGET glad for mad :-). Ellers kan man godt se, at drengene kommer godt efter det, så der er ved at være forskel på om det er en pige eller en dreng. Rosie var jo ellers en af de store da hun blev født. Faktisk samme vægt som Samson, men nu vejer hun ikke nær så meget. Uden at hun altså mangler noget :-). Til gengæld har Diva taget fint på - hun var ellers en af de mindste da hun blev født som nr. 5 i kuldet.

Vægt d. 29.6: 5 uger gamle

Samson : 2240 g
Zack: 1650 g
Rosie: 1570 g
Duke: 1580 g
Diva: 1450 g

Min søn som ellers har taget de gode billeder af hvalpene, er ikke hjemme i dag, så vi må vente lidt med portrætfotos. Det har også regnet så hvalpene har ikke kunne komme ud, hvilket tærer godt på husets beholdning af gamle aviser. Faktisk har både min mor og hendes veninde måtte komme med deres aviser for at vi har en chance for at holde det rent hos hvalpene.

Her er et par billeder taget på min mobil af hvalpene hvor de lige er vågnet og for en gangs skyld sidder stille alle sammen på en gang. De to billeder med kun en hvalp er af Duke (som ikke er solgt endnu - men foreløbig kommer der et par og ser på ham i morgen søndag) - og så den stolte mor nederst.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar