søndag den 2. juni 2013

Hvalpenes far og mor - Læs mere her - kontakt info til os

Mere info om hvalpenes far og mor

Hvis du skulle være interesseret i at komme og besøge os og se på vores hvalpe - eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig:

Anne Schoubye
Nøjsomhedsvej 15
2800 Lyngby

mail: schoubye.anne@gmail.com
Mobil : 28 27 01 83
Hjemme: 45 87 37 84.

Hvalpene er stueopdræt og vil blive vænnet til at gå tur, møde børn, biler osv. inden de kommer herfra. De er klar til at flytte hjemmefra torsdag d. 18. juli 2013. De vil være vaccineret, øjenlyst og have fået ormekur. Prisen for en hvalp er 11.000 kr. og inkluderer DKK stamtavle, chipmærkning, halsbånd, line og en pose hvalpefoder til at starte op med. 

Hvalpenes far er Legacies Black in Denmark (kaldet Dee) fra Kennel Shenaja (importeret fra USA) Du kan se mere om kennel Shenaja på www.kennel-shenaja.dk



sort/hvid
Født D. 03/11-08
Øjenlyst fri for CEA/PRA September 2012
Genetisk fri for CEA
HD status : A - MDR1 +/+



Hvalpenes mor


Vi har selv hvalpenes mor som er købt fra Kennel Shenaja. Hun bliver 4 år i juli 2013. Hendes fulde navn er Shenaja Iám the best (Kaldet Tess).

Udover Tess har vi også hendes storesøster Shellie fra et kuld 2 år før (det er egentlig hendes halvsøster da de kun har samme mor :-) )

Tess er en meget sød og venlig hund som er meget glad for mennesker. Andre hunde er også søde, hvis de ikke er alt for store og voldsomme. Hun er en energisk og glad hund, som elsker at gå tur og træne tricks. Ville sikkert også være rigtig god til agility da hun kan springe op på og over forskellige ting. Men det har vi ikke trænet seriøst. Her ser du et billede af dem begge to fra en forårstur i skoven. (det er Tess til venstre). Vi har også haft hende på udstilling flere gange. Hun startede med at være på hold med to af sine kuldsøstre og vinde opdrætterklassen. Så har hun været afsted som hvalp og unghund og altid med fine bedømmelser - senest som voksen i åben klasse, hvor hun fik bedømmelsen Excellent (og blev nr. 4 ud af de fire præmier der blev uddelt i klassen til de hunde der havde fået Excellent). Hun har perfekt ansatte ører og en dejlig flydende trav. Hun er øjenlyst inden parring og konstateret fri for CEA og PRA.

Du kan se hendes mor og far nedenfor.





Mormor til hvalpene er Fleur - også fra Kennel Shenaja

Brainy : Fleur
Født D. 5/2-05
Øjenstatus : CEA fri/Genetisk fri for CEA
Øjenlyst fri for CEA/PRA Oktober 2010


Morfar til hvalpene - Carson


CACH Rikadon Toven Bi All Means.
Carson er genetisk fri for CEA  MDR1+/- og HD A .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar